Træhytte til haven

Indeholder reklame via affiliate links for:

Homeshop.dk

Søger du pavillon eller bjælkehytte?

Om du skal investere i en pavillon eller en bjælkehytte kommer an på formålet med din investering. En anden til er hvor meget plads du har på grunden, måske er der kun plads til en mindre pavillon, måske er der plads til et større bjælkehus.

Hvis man tænker på anvendelsen, så giver en pavillon mulighed for at nyde vejret, trods regn og vind. Her kan man sidde i læ og drikke en kop kaffe, mens man nyder tilværelsen et øjeblik, uden stress og jag. Det er også stedet hvor man kan sidde i fred og ro med gæster, uden at tage hensyn til vejret eller dug der falder om aftenen, blot afslappende fred et sted i haven.

En hytte kan man bruge til mange formål, det kan være et sommerhus i sig selv eller den kan fungere som gæstehytte, vinteropbevaring eller et ekstra værelse, sågar hjemmekontor. Mangler der plads i huset? så kan en hytte være en overskuelig investering, i mere plads. Træhytter er charmerende og passer godt ind i haves omgivelser, den kan placeres ugeneret i havens private områder, eller mere synligt, alt efter hvad der passer bedst hos dig.

Et Anneks kan også være sagen, er det kun behov for få kvadratmeter, så er et anneks en overskuelig størrelse. Et anneks kan være et lille rum til små ting eller et lidt større, til overnattende gæster.

Når man bygger skal man huske at overholde reglerne, afhængigt af størrelse og bebyggede arealer på grunden, kan en byggetilladelse være nødvendig. Sørg for at have styr på det, før du bygger.

Her har vi samlet de mest populære hytter

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Matteo - Bjælkehytte - 8,5 m²

Matteo - Bjælkehytte - 8,5 m²

18.199,- pr. stk. (Spar: ,-)
Stefano - Bjælkehytte - 10,4 m²

Stefano - Bjælkehytte - 10,4 m²

19.499,- pr. stk. (Spar: ,-)
Luca - Bjælkehytte - 9,5 m²

Luca - Bjælkehytte - 9,5 m²

24.799,- pr. stk. (Spar: ,-)
Marco - Bjælkehytte - 15,6 m²

Marco - Bjælkehytte - 15,6 m²

24.999,- pr. stk. (Spar: ,-)
Andrea - Bjælkehytte - 15,7 m²

Andrea - Bjælkehytte - 15,7 m²

38.199,- pr. stk. (Spar: ,-)

Gå ikke glip af en flot træhytte!

Har du nogle spørgsmål?