Træhytte med Isolering

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:

Homeshop.dk og Davidsenshop.dk.

Ønsker du en træhytte med isolering, så kan man få en samlet pakke med hytte og isolering. Det findes til nedenstående modeller.

Flere af de øvrige træhytter på siden, fås med isolering som tilvalg, enten i form at gulvisolering, tagisolering eller isolering hele vejen rundt. Hvis det ikke er markeret som tilvalg, se nedenfor.

Har du netop forelsket dig i en hytte uden isolering? Så rul ned til næste afsnit, efter hytterne.

Se hytterne her

Isolering kan tilvælges på hytterne, sammen med mange andre tilvalg.

Gulvisolering

Gulvet er det nemmeste at isolere, her kan man blot isolere i hulrummet, under gulvbrædderne. Isoleringstykkelsen afhænger af sokkelhøjden på hytten, her er der hjælp at finde i træhyttens datablad.

Vægisolering

Der er ingen grund til at isolere væggene, hvis du vælger en hytte med en god godstykkelse. Her kan du udnytte isoleringsevnen i træet. Men ønsker du at nedsætte dine kvadratmeter og isolere mere, så kan isolering eftermonteres i form af isolering og indvendig beklædning, som f.eks. Gips eller plade. Husk dog at få ventileret huset, hvis du vælger at isolere yderligere. Træ er et levende materiale der skal kunne få luft.

Hytter under 30 mm. godstykkelse er typisk ikke til isolering. Du skal som minimum vælge en hytte med en godstykkelse på 40 mm og gerne mere.

Loftisolering

For at undgå unødigt varmetab, kan du vælge at isolere taget. Her anbefales det generelt ikke at isolere mere indvendig, men en løsning kunne være at købe krydsfiner, lægter, isolering og ekstra sternbrædder.

Lægterne placeres med et mellemrum svarende til dine isoleringsbatts, ca. 56 eller 96 cm. Det giver naturligvis en åben tagfod, hvor man kan se op til isoleringen. Her lukkes med det ekstra sternbræt. Du er nu klar til at montere krydsfiner pladerne oven på isoleringen og afslutte med tagpap.

Isoleringsbatts

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke