Sandkasse

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:

Homeshop.dk, Davidsenshop.dk og Frishop.dk.

Hvor får man en sandkasse? Ja en sandkasse kan laves på mange måder, lige fra traktordæk til en plastikskal. Men traditionelt og mest naturligt er nu en sandkasse i træ.

Når man skal finde en sandkasse, så behøver den jo ikke koste en bondegård. Bevares den skal holde i mange år og kunne modstå vejr, vind og leg gennem flere år. De fås fra omkring 300 kroner uden sand og i mere robuste udgaver fra omkring 2.000 kroner. Til den pris er der så også sand med.

Katte i nærheden af sandkassen?

Er der katte i haven eller nabolaget, vil du sætte pris på en sandkasse med låg. Der er ikke meget ved sandslotte med kattelort i konstruktionen.

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 

Hvor skaffer jeg sand til sandkassen?

Hvordan er det nu lige med sand til en sandkasse? Må man spænde traileren på krogen og køre mod stranden? Der er jo så meget sand? NEJ.. det må man ikke. Det skyldes råstofloven, strandbeskyttelseslinjen og naturbeskyttelsesloven. Der er tilfælde, hvor en tur på stranden med traileren, har kostet en bøde i omegnen af 10.000 kroner.

Undgå bakterier i sandet

Foruden at spare op mod 10.000 kroner, så vil købt sand også have den fordel at det er fri for colibakterier, som sand fra stranden kan indeholde. Dertil er sandet vasket, siet og sigtet, lige klar til sandslotte i haven.

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 
TILBUD
Sandkassesand 38v 240 Kg
Sandkassesand 38v 240 Kg

DKK 739,- pr. stk.
TILBUD
Sandkassesand 0-4 mm.
Sandkassesand 0-4 mm.

DKK 945,- pr. stk.