Højbed i haven

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:

Feldborg-Savvaerk.dk, Havehandel.dk

Er du i markedet for et højbed til haven, så er du kommet til rette sted. Her kan du finde flotte højbede i hårdføre materialer med lang levetid.

Højbede er via deres højde og solvarme fra siderne optimele, når der skal dyrkes grøntsager eller urter. Højbed er en praktisk løsning, så du ikke skal bukke dig ned mod jorden, hele tiden. Højbed fås i forskellige størrelser og i forskellige materialer. Her vil vi fokusere på højbed i træ, men også alternative materialer.

Højbed med Pallerammer

En meget brugt løsning er højbede bygget af brugte pallerammer. Deles er der her tale om genbrug, men også et materiale, der er fremstillet til at blive brugt og dermed kan holde i mange år. Nogle sætte blot pallerammerne på jorden, andre placerer pallerammerne på en EUR palle, for at sikre formen under opbygning. Pallerammerne fås typisk i naturlig træ, men også malet sort. Du kan naturligvis selv male dem i en anden farve, hvis du ønsker.

Brugte pallerammer kan have forskellige farver, afhængigt af hvad de har været brugt til. Er udsende underordnet, så er det et billigt valg. Alternativt kan de males med heldækkende maling. Ønsker man det naturlige trælook, så kan man vælge nye pallerammer.

Højbed med Cortenstål

Cortenstål er ret populært for tiden. Man ser det som græskanter, som højbede osv. Et materiale der har bred anvendelse, lige fra nybyggeri til ældre haver.

Højbed med Rustjern

Disse højbede er udført i jern, som efter kort tid, vil få det helt unikke og rustne udsende. Normalt bryder vi os ikke om ting der ruster, men dette højbed er fremstillet til at ruste.

Højbed med Galvanisering

Disse flotte højbede er udført i galvaniseret jern. Der er derfor tale om helt vedligeholdelsesfri højbed, så du kan koncentrere dig om dine planter.

Glem ikke et flot underlag! Det kunne være flis

Flis giver et flot udtryk, når det bredes ud i haven. Ikke mindst som underlag til dit nye højbed. Der er flere forskellige valgmuligheder inden for flis, men primært barkflis eller træflis og det fås i forskellige mængder, afhængigt af hvad du har behov for.

Barkflis 1000 liter
Barkflis 1000 liter

DKK 1.195,- pr. stk.
Træflis 1000 liter
Træflis 1000 liter

DKK 1.195,- pr. stk.
Barkflis 2500 liter
Barkflis 2500 liter

DKK 1.645,- pr. stk.
Træflis 2500 liter
Træflis 2500 liter

DKK 1.695,- pr. stk.
TILBUD
Barkflis 5000 liter
Barkflis 5000 liter

DKK 2.895,- pr. stk.
TILBUD
Træflis 5000 liter
Træflis 5000 liter

DKK 2.895,- pr. stk.