Havemøbler

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:

Coop.dk

Når der er styr på hytten, og haven begynder at være flot. Så skal vi have noget godt at sidde ved og med. Havemøbelsæt skal der til, vi holder os til temaet, så det er havemøbelsæt enten i træ eller delvist træ. Der er mange fine sæt at vælge imellem.

Træ har mange fordele, f.eks. ruster det ikke, som de billigere stål møbler gør. De bliver ikke grimme som plastik møbler kan gøre. Nej med lidt vedligeholdelse så holder træmøbler mange år. Der findes forskellige former for træolie man kan behandle dem med, for at bevare en gylden eller naturlig glans.

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 
Indlæs flere

Hvorfor behandle træet?

Træ som ikke vedligeholdes, vil med tiden blive gråt, slå revner og nedbrydningen af træet vil begynde. Der vil komme alger og måske svamp, hvis de står fugtigt, uden beskyttelse. UV strålerne fra solen er også med til at nedbryde træet. Der er derfor mange grunde til at passe på sine træmøbler. Det er heldigvis nemt.

Sådan vedligeholder du havemøblerne

Det kræver faktisk kun en lille smugle arbejde. Rengør møblerne, slib dem og giv dem på træolie med farvepigmenter eller maling. For at fremhæve træets stukturer, ville jeg til enhver tid bruge træolie. Grunden til at du skal vælge en olie med farvepigment, er at det beskytter mod UV-stråler.