Carport

Indeholder reklame via affiliate links for:

Homeshop.dk og Frishop.dk.

Carporte findes i mange forskellige former. Der er de helt flade uden hældning og der er dem med buet tag og endelig dem med spidstag. Hvilken carport man vælger er nok mest en smagssag. Når man så har fastlagt sig på en af de modeller, så kan man vælge med eller uden redskabsrum.

Har man behov for en dobbelt carport til to biler, så er mulighederne lidt mere begrænset. Men der findes stadig elegante løsninger. Her under en meget simpel model fra Frishop.dk

Dobbelt carport
Foto: © Frishop.dk

Skal der blot være plads til en enkelt bil og må der gerne være plads til opbevaring, så er nedenstående model fra Frishop.dk et oplagt valg. Carporten er udstyret med klinkbeklædning. Opbevaringsrummets vægge, går ikke helt ned til jorden, så hvis man gerne vil lukke det helt af, skal der lige suppleres med en stribe hegn eller brædder i bunden.

Skal det være fladt tag eller skal der være hældning på? Skal der kun være plads til bilen, eller skal der også være plads til vinterdæk osv?

Her har vi det klassiske valg med redskabsrum, som de har set ud siden 70'erne. Husk der skal tag på og vil du undgå nytårsraketterne eller grene laver hul i dit tag, så vælg et ståltag med anti kondensbelægning. Det kan f.eks. fås hos den familie ejede virksomhed Profilmetal Ståltag.

Carport med redskabsrum
Foto: © Frishop.dk

Er du mere til en mere lukket model, så er denne garage med tagshingels et oplagt valg. Nendenstående model findes hos Frishop.dk. Her får man et stort åbent rum, med dør i den ene side, så men nemt kan komme ud, når porten er lukket.

Overståend er kun et meget lille udpluk af alle de carporte og garager der findes på markedet.

Se de fulde udvalg af Carporte hos Frishop.dk her
Se også det flotte udvalg af Carporte hos Homeshop.dk her

Eller hvad med en fin garage?

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Gå ikke glip af en flot træhytte!

Har du nogle spørgsmål?