Anvendelse af hytter

Indeholder reklame via affiliate links for:

Homeshop.dk og Davidsen.dk.

Træhytter eller Bjælkehytter, som de også kaldes, anvendes til mange forskellige formål. I Danmark primært som en udbygning af det eksisterende hus i form af anneks eller gæsteværelse, andre steder som teenager værelse med afstand til huset. Træhytterne fås i mange forskellige størrelser, lige fra enkelte rum, til deciderede sommerhus størrelser. De største hytter vi har set, ligger lige omkring 100 m2, hvilket må siges at være en seriøs størrelse.

Træhytter har været anvendt gennem mange år, ja faktisk beskrives de allerede i 1 århundrede f.Kr. De første hytter var formentlig bygget af stammer, i nyere tid, findes mange af hytterne i mere håndterbare dimensioner for Gør det selv folket. Med en typisk diameter på mellem 14 og 70 mm. så er der tale om hytter der er hurtige og nemme at samle. Da træ er et naturprodukt, vil det med den rette behandling, kunne holde i mange år.

Træhytterne anvendes bredt geografisk, selv har vi hjulpet med at sende hytter til Grønland og Færøerne. Men det primære marked er Danmark, Norge og Sverige.

Davidsen.dk
Se også det flotte udvalg af hytter hos Homeshop.dk her

Gammeldags bjælkehytte

Gå ikke glip af en flot træhytte!

Har du nogle spørgsmål?